dimecres, 7 d’octubre del 2009

QUÈ HE FET I QUÈ HE APRÉS AMB AQUESTA ACTIVITAT?

El fet de crear un blog ha sigut una experiència nova per mi, ja que fins ara no posseia cap tipus d'espai on publicar informació(bé meua o externa a mi), imatges, vídeos...i compartir materials amb altres persones.
Considere que es una eïna molt interesant, innovadora i útil, ja que permet coneixer altra gent que comparteix opinions molt paregudes a les teues, comunicart-te amb gent diversa, intercanviar opinions, introduir-te en temes i àmbits nous per tu...tot açò, accions que et porten a aprendre moltes coses i iniciar-te en activitats diverses que mai pensaves que podries tocar; així mateix, pot fer inclós, que introduisques gent nova en la teua vida.
A més és un avanç molt positiu ja que permet desenvolupar-te o millorar individualment algunes capacitats ja que fa que reflexiones, raones, argumentes, justifiques....a l'hora d'expossar la teua opinió.
Per últim, he de dir que, a hores d'ara, tinc bones vibracions del que pot portar a la fi aquesta eïna, un espai propi, lliure i molt característic, que compartir amb pesones molt diverses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada