dimecres, 11 de novembre del 2009

LA FLORA DE LA COMUNITAT VALENCIANA



Després d'estar moltes hores preparant-lo, per fi!...el vídeo esperat!! gràcies al qual hem aprés a montar vídeos amb seqüències diverses, música, veu... que ens serviran per a realitzar activitats didàctiques a l'aula: explicacions, aclaracions, activitats diverses...que contribuïran a un millor aprenentatge de l'alumnat, degut a la visualització en imatges dels coneixements teòrics vists a l'aula.
Els pasos que hem seguit per a montar-lo, són els següents: en primer lloc, ens pasejaren pels jardins de l'UJI i sel·leccionarem les plantes que apareixerien posteriorment al nostre vídeo. Una vegada elegides, vam buscar informació sobre aquestes i ens vam fer un guió de cadascuna de les plantes. A continuació, vam passar a la gravació de les plantes conjuntament amb les veus, però el problema va ser que algunes de les plantes que sel·lecionarem no estaven a l'UJI i per tant havíem de buscar fotos i gravar la veu amb mòbil, i així ho vam fer. I una vegada ho teníem tot, algunes plantes gravades amb la veu i altres amb fotos i veu gravada amb mòbil, ens vam trobar amb el problema de que al montar el vídeo seqüència per seqüència, després d'haver buscat també una cançó de fons en Jamendo; de que les dues gravacions de veu fetes amb el mòbil les reconeixia con ja una pista inserida al vídeo, cosa que no ens permetia posar en eixe tros de vídeo la cançó de fons.
D'aquesta manera, vam tenir que buscar solució,i vam decidir gravar les fotos al mateix temps que la veu amb la càmera, i així ho vam fer.
Posteriorment, vam montar ls seqüències del vídeo per ordre, i finalment, vam afegir la cançó de fons. I perfecte no van haver més problemes...després de quedar tres dies i no sé quantes hores...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada