dilluns, 2 de novembre del 2009

GOOGLE READER EN LES NOVES TECNOLOGIES



Una nova eïna que estem provant a utilitzar en l'àmbit de les noves tecnologies, és GOOGLE READER. I de què tracta aquesta???
Doncs Google Reader és un servei oferit per Google que ens permet a cada persona individualment, obtenir una llista amb els blogs més interessants i importants per tú, i no sols això sinó que et permet accedir a ells directament, únicament cliquejant. A més, està en contínua actualització; cada canvi en algun dels blocs que hi ha a la teua llista, apareix automàticament.
Cal aclarir que per a tot açò, has de suscriure't als diversos blogs, per al que és necessari: Situar-te en l'apartat de CERCA, í ahí busques els blogs que t'interessen(pel nom d'amics, per un tema concret...)i així et van apareixent els blogs, als quals tens l'opció de suscriure't, copiant l'adreça en el requadre destinat a la subscripció.
Finalment i respecte a la meua opinió, considere que GOOGLE READER és una eina molt fàcil d'utilitzar, que ens permet estalviar temps(per exemple en la cerca de blogs, de notícies, d'articles públicats per gent que ens interssa...)i estar en contínua informació de les novetats dels diversos blogs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada