diumenge, 18 d’octubre del 2009

LA UTILITAT DE FRIENDFEED

Friendfeed és un espai de la web que permet accedir als diferents serveis als quals ens hem registra't.
Per entendre el què és o per a què serveix, farem la següent comparació: Friendfeed és com un centre comercial que posseix diferents cadenes de tendes o tendes únicament, les quals equivaldrien als diferents serveix als quals ens permet accés; per exemple al Blog, a Delicious, a Flickr, a Facebook...
Cal saber que per accedir a Frienfeed has de registar-te i una vegada allí accionar i amoldar el teu compte a les teues necessitats o gusts.
Friendfeed serveix també, per a crear vincles amb gent, mitjançant els qual pots comunicar-te amb comentaris als diversos serveis. En aquest espai es poden a més, penjar vídeos, música, fotos, informació rellevant per a tu...i compartir-ho i intercanviar-ho amb més persones.
És més, Friendfeed aporta algo nou, està en contínua actualització ja que, al actualitzar-se informació dels teus contactes, també s'actualitza la teua.
Per últim i com a conclusió, direm que Friendfeed és un avantatge nou en la xarxa ja que permet la organització i ordre dels diversos seveis als quals estem registrats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada