dilluns, 26 d’octubre del 2009

LLOCS IMPORTANTS A BENICÀSSIM

Per a realitzar el mapa que apareix baix de l'escrit, he utilitzat el servei de Google Maps; una eina gratuïta oferida per Google que consisteix en un mapa del món on apareixen els carrers de totes les localitats, així com, informació sobre llocs rellevants a eixe terme, rutes...que pots modificar afegint informació des de qualsevol lloc que tinga accés.
Mitjançant el ratolí, tú pots apropar-te, allunyar-te, navegar...pels llocs que t'interessen del mapa.

Considere que aquesta ferramenta és molt útil ja que, des de qualsevol accés a Internet pots consultar qualsevol direcció, situació , ruta de qualsevol localitat.
Jo mai no l'havia utilitzada com a creadora de mapes, però sí com a usuari que consulta els mapes publicats per altres pesones.

D'altra banda, pel que fa al procés que he seguit per a desenvolupar el meu mapa, distingirem diversos pasos:

1.He buscat fotos per Internet dels llocs de la meua localitat que volia introduir en el mapa de google. I les he copiades al meu ordinador.
2.Amb l'eina d'Adobe Reader, he fet les fotos més menudes.
3.He pujat aquestes fotos modificades de tamany a Flickr.
4.He entrat en Goole Maps, i he posat l'opció de crear un mapa públic.
5.En el meu mapa he insertat com etiquetes(amb forma de llàgrima o gota)en els carrers on es troben els llocs que representen les etiquetes, i més tard els he posat a les etiquetes el nom del lloc que es troba ahí, una xicoteta descripció i he inserit una foto del lloc posant en l'espai de la pàgina web, l'adreça de la foto des de Flickr.
6.He guardat el mapa, he copiat l'enllaç i l'he pegat ací.

Després de tot el procés he aprés diverses coses: a utilitzar la ferramenta de Google maps; a crear mapes amb informació(imatges, links...); a millorar la utilització en Flickr; a fer més mecànic el procés de copiar , pegar i buscar informació a internet; a tenir més paciència quan alguna cosa no m'ix; a seguir insistint fins trobar el que busque; he desnvolupat la capacitat de síntesi, de cerca, d'escritura...I açò és tot, per Google MAPS!!



Ver BENICÁSSIM en un mapa más grande

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada