diumenge, 25 d’octubre del 2009

L'ÚS DE TWITTER.

Twitter és una eina totalment gratuïta que ens ofereix la web, la qual serveix per a xatejar de forma pública mitjançant comentaris al teu portal, i també per intercanviar informació de tot tipus com poden ser imatges, vídeos, pàgines web, contingut escrit...; amb gent que tens agregada o millor dit en l'àmbit de Twitter, gent a la qual segueixes o són seguidors teus.

Dues característiques importants de Twitter són: que és accessible des d'altres programes com són Facebook, Tweetie...inclós des del telèfon mòbil; i que està disponible en dos idiomes, l'anglés i el japonés.

Es diu d'aquesta eina que té diverses utilitats en l'educació, entre altres:

1.Tauló d'anuncis que serveix de mitjà comunicatiu per transferir informació rellevant a la gent que li afecta.
2.Per fer que els alumnes en els 140 carÀcters que ens ofereix Twitter sintetitzen algun contingut extens, pel que fa que es desenvolupen capacitats intel·lectuals.
3.Per a compartir enllaços amb informació important per al colectiu educatiu(pares, mares, alumnes,mestres...).
4.Per a compartir notícies i debatre sobre aquestes.
5.Per a conversar i acalrir dubtes.
6.Per a escriure progressivament i col·laborativa en la creació de microrrelats.
7.Per a introduir-se i progressar en l'aprenetatge d'idiomes diversos.


Bé, doncs, respecte a la meua experiència en Twitter, he de dir que sóc nova en aquest àmbit, i que després d'haver estat un matí pegant-li voltes per ací per Internet, he aprés a cear un usuari, a subscriure'm a gent, a visitar la informació pàgines d'altra gent de Twitter, a intercanviar opinions, a modificar el perfil...i sobretot a tenir més paciència en el tema de trobar coses per internet i no perdre l'esperança, QUI BUSCA TROBA. L'única cosa que m'ha quedat per fer és inserir un enllaç...cosa que averiguaré prompte espere!!!
Per últim, he de comentar que Twitter em pareix una eina prou interessant per totes les utilitats comentades, i a més, per a la meua futura professió, MESTRE; ja que, podré informar-me sobre l'educació gràcies a la informació i les converses amb especialistes d'aquest àmbit, podré obtenir consells, notícies, sabers, aprenentatges...per al meu futur com a docent, i a més podré intercanviar opinions i de més amb la gent més propera a mí, com els meus mestres o companys de classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada